skip to Main Content

VERKIEZING

Ken je een organisatie die mensen met een beperking een kans geeft? Heb je mensen met een verstandelijke beperking in dienst? Laat je ze deelnemen aan een denktank? Zet een organisatie mensen met een verstandelijke beperking in bij bijzondere taken of projecten?  Werkt jullie organisatie met fotomodellen met Downsyndroom in reclames en commercials? Doe dan mee en nomineer deze organisatie!

Hoe werkt nominatie voor de INC Awards?

Iedereen mag organisaties nomineren voor een INC Award. Er worden INC Awards uitgereikt in de vier categorieën die u hieronder ziet. Klik op de categorie waarin u een organisatie wil nomineren, en beantwoordt de vragen in het online nominatieformulier. Lees eerst zorgvuldig het INC Awards reglement door. Hierin staat waaraan uw nominatie moet voldoen, en hoe de beoordeling werkt.

WERK & OPLEIDING

Ieder mens wil een uitdagende opleiding en zinvol werk. Gelukkig zijn er steeds meer scholen en werkgevers die ook mensen met een beperking een passende opleiding of baan geven. Dat is belangrijk, want een goede invulling van je dag maakt gelukkig.

MARKETING, RECLAME & PR

Gelukkig zijn we allemaal anders. Steeds vaker zien we dat ook in reclames. Mensen met een verstandelijke beperking laten zien in reclame-uitingen draagt bij aan de acceptatie van die verschillen en aan het zelfvertrouwen van mensen die nét niet in het traditionele plaatje van rolmodellen passen.

KUNST & CULTUUR

Steeds vaker zien we mensen met een verstandelijke beperking in de kunst: op televisie, in het theater en de bioscoop of tijdens exposities. Als model of als artiest. Samen kunst maken en beleven brengt ons dichter bij elkaar.

SPORT & RECREATIE

Samen sporten is gezellig en gezond. Steeds meer sportverenigingen hebben teams voor mensen met een verstandelijke beperking, er is tegenwoordig gelukkig veel te kiezen! De sportkantine is daardoor steeds vaker een ontmoetingsplek voor mensen met en zonder beperking.

Back To Top