skip to Main Content

VERKIEZING

Ken je een organisatie die mensen met een beperking een kans geeft? Heb je mensen met een verstandelijke beperking in dienst? Laat je ze deelnemen aan een denktank? Zet een organisatie mensen met een verstandelijke beperking in bij bijzondere taken of projecten?  Werkt jullie organisatie met fotomodellen met Downsyndroom in reclames en commercials? Doe dan mee en nomineer deze organisatie!

Hoe werkt nominatie voor de INC Awards?

Iedereen mag organisaties nomineren voor een INC Award. Er worden INC Awards uitgereikt in de vier categorieën die u hieronder ziet. Klik op de categorie waarin u een organisatie wil nomineren, en beantwoordt de vragen in het online nominatieformulier. Lees eerst zorgvuldig het INC Awards reglement door. Hierin staat waaraan uw nominatie moet voldoen, en hoe de beoordeling werkt.

 

Nomineren is niet meer mogelijk

Werk & Dagbesteding

Ieder mens wil zijn dag zinvol besteden en een bijdrage leveren aan de maatschappij. Een uitdagende dagbesteding of zinvol werk doen. Gelukkig zijn er steeds meer plaatsen waar mensen met een beperking passend werk of een baan vinden. Dat is belangrijk, want een goede invulling van je dag maakt gelukkig. Bovendien heeft onze maatschappij behoefte aan mensen die zich nuttig willen maken.

Opleiding & ontwikkeling

Ook met een beperking is leren leuk. En juist met een beperking is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkeling zorgt voor nieuwe kansen. En er komen steeds meer mogelijkheden om aan die ontwikkeling te werken. Op school, maar juist ook daarna.

Media & Reclame

Bekend maakt bemind. Gelukkig zijn we allemaal anders. Steeds vaker zien we dat ook in de media en reclames. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat ontmoetingen via media uitsluiting van mensen met een beperking vermindert. Omdat de houding die mensen hebben ten aanzien van mensen met een beperking positief verandert.

Fun & Vrije tijd

Meedoen betekent altijd meedoen. Samen sporten en creatief bezig zijn, is gezellig en gezond. Steeds meer verenigingen hebben teams of groepen voor mensen met een beperking. Er is tegenwoordig gelukkig veel te kiezen! Ook in je vrije tijd zijn er daardoor steeds vaker ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking.

Back To Top