skip to Main Content

Stichting Upside Down en Stichting Downsyndroom presenteren op 20 november 2023 de 2e editie van de INC Awards: Dé prijzen voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren.

Wat zijn de INC Awards?

Dit jaar worden opnieuw de ‘INC Awards’ uitgereikt. Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een ‘INC Award’ is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van. Of zoals een bekende captain of industry ons toevertrouwde: “Door het werkplezier van onze verstandelijk beperkte collega’s realiseerden we ons weer op wat voor prachtplek we werken! Dat veranderde de sfeer binnen de hele organisatie!”

Voor wie zijn de INC Awards?

De ‘INC Awards’ zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Er zijn in Nederland zát van dat soort organisaties, maar vaak kennen we ze niet. De ondernemers zijn te bescheiden en vinden het vanzelfsprekend dat mensen met een beperking mee denken en werken. Die bescheidenheid mogen ze laten varen: met een ‘INC Award’ zetten we ze voor één keer in de spotlight.

Waarom zijn er de INC Awards?

Met de INC Awards wil Stichting Upside Down de maatschappij inspireren met een andere blik te kijken naar mensen met een verstandelijke beperking. Naar hun talenten en de onverwachte mogelijkheden die ze bieden, want de organisaties die wij spreken, hebben inspirerende verhalen te vertellen!

Wanneer zijn de INC Awards?

Na een succesvolle eerste editie van de INC Awards komt er een tweede editie. Deze vindt plaats op 20 november 2023 in AFAS theater in Leusden. Mocht u graag een samenwerking willen aangaan, mail dan naar incawards@stichtingupsidedown.nl

Back To Top