skip to Main Content

Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom presenteerde op 13 november 2018 de INC Awards: Dé prijzen voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren.

WAT ZIJN DE INC AWARDS?

Dit jaar worden voor het eerst de ‘INC Awards’ uitgereikt. Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptie van mensen met een verstandelijke beperking. Een ‘INC Award’ is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van. Of zoals een bekende captain of industry ons toevertrouwde: “Door het werkplezier van onze verstandelijk beperkte collega’s realiseerden we ons weer op wat voor prachtplek we werken! Dat veranderde de sfeer binnen de hele organisatie!”

VOOR WIE ZIJN DE INC AWARDS?

De ‘INC Awards’ zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties waar mensen met een verstandelijke beperking actief mee doen. Er zijn in Nederland zát van dat soort organisaties, maar vaak kennen we ze niet. De ondernemers zijn te bescheiden en vinden het vanzelfsprekend dat mensen met een beperking mee denken en werken. Die bescheidenheid mogen ze laten varen: met een ‘INC Award’ zetten we ze voor één keer in de spotlight.

WAAROM ZIJN ER INC AWARDS?

De INC Awards wil het bedrijfsleven inspireren met een andere blik te kijken naar collega’s met een verstandelijke beperking. Naar hun talenten en de onverwachte mogelijkheden die ze bieden, want de bedrijven die wij spreken vertellen dat de frisse wind die deze collega’s deed waaien, hun meer opleverde, dan dat het kostte!

WANNEER ZIJN DE INC AWARDS?

Na een succesvolle eerste editie van de INC Awards overweegt de organisatie een tweede editie. Hier informeren wij u zodra hier meer over bekend is. Mocht u hier over ideeën hebben of graag een samenwerking willen aangaan mail dan naar inclusie@incawards.nl

Back To Top