skip to Main Content

Lees hier het persbericht van de INC Awards 2023

Klik hier voor het persbericht

Het zit er alweer op, het INC awards Gala 2023. En wat was het weer genieten! De zaal barstte uit zijn voegen met ruim 700 gasten die de hele ruimte vulden met enthousiasme en positiviteit. Zoals Regina Lamberts van Stichting Downsyndroom al bij de opening voorspelde: na zo’n avond ben je helemaal lid van de familie die weet wat inclusie is en dit verhaal ook wil delen.

Over het INC awards GALA

Benieuwd naar de foto’s? Kijk onder sit bericht

De avond startte met een perfect verzorgd inspiratiediner waar 180 gasten en sponsoren genoten van een verrukkelijk drie-gangendiner. De prachtige muziek van de aanstormende talenten Jorian en Katja werd afgewisseld door de inspirerende presentatie van Eva van Walraven over haar ervaringen met inclusief ondernemen. Er waren mooie ontmoetingen aan tafel, waar ervaringen werden uitgewisseld én van elkaar geleerd werd. Uitgangspunt was denken in mogelijkheden, want #watalshetwéllukt?

Daarnaast was Victor Abeln, de knappe barman van First Dates aanwezig bij het vriendschapscafé. Daar kregen ze van hem een drankje en een hapje, terwijl oude vrienden elkaar ontmoetten, nieuwe vriendschappen ontstonden en er Bingo werd gespeeld. De mooie prijzen die ter beschikking waren gesteld door Sprankelz in Apeldoorn, werden met gejuich begroet.

Daarna was het tijd voor de uitreiking van de awards.

Tijdens de awardshow werd iedere genomineerde organisatie met een video in het zonnetje gezet. Jörgen Raymann presenteerde op een fantastische manier de avond, waarbij Eva Eikhout een inspirerende Keynote hield. Na de awardshow bliezen Diggy Dex en Billy Dans het dak er af en bleef het nog lang gezellig onrustig

Winnaars 2023

Ziggo ontving de prijs in de categorie Reclame voor de Hocus Pocus commercial waarbij een meisje met downsyndroom haar broertje helpt om een goocheltruc te laten lukken.

OnsPlekse verdiende de award voor beste Werk & Dagbesteding vanwege de manier waarop ze op dagelijkse basis werken aan de ontwikkeling van jongeren dat hun helpt om met meer vertrouwen in het leven te staan.

Special Talents, winnaar in de categorie Fun & Vrije Tijd, ontfermt zich over kinderen die graag willen voetballen, maar niet goed mee kunnen in een regulier team.

ALEZ, dat staat voor Academie voor Leren en Zelfstandigheid, was de beste in categorie Opleiding & Ontwikkeling. Zij maken zich hard voor talentontwikkeling voor jongeren met een beperking, middenin de samenleving.

In @debijzondernormalepodcast, die de categorie Media won, praat podcastmaker Eva van der Veer met jongeren die een beperking hebben. Niet over dat wat ze anders maakt, maar juist over de alledaagse dingen in het leven waar iedereen mee te maken krijgt.

Lees hier het verslag van Aart van der Gaag

De aftermovie INC Awards 2023!

Foto’s INC Awards 2023

Gala

Inspiratiediner

Het Vriendencafé

De Jury

De Afterparty

Finalisten INC Awards 2023

Werk & Dagbesteding

Reclame

Opleiding & Ontwikkeling

Media

Fun & Vrijetijd

Back To Top