skip to Main Content
Diggy Dex

Diggy Dex

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! De 41-jarige songwriter/rapper (echte naam: Koen Jansen, 1980) bracht in 2021 zijn zevende album uit: Carrousel. Op zijn muzikale tocht neemt hij je mee in zijn even verhalende als toegankelijke nummers.

In zijn verhalen op muziek neemt de Amersfoortse artiest je mee naar zijn binnenwereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Franse popmuziek bijvoorbeeld, die net als bij het album Karavaan een grote bron van inspiratie is voor Carrousel. Hij schitterde het afgelopen jaar in het programma Beste Zangers en bij de succesformatie The Streamers liet de rapper blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dat is zuiver te horen is op het laatste album, waar zijn zangstem een prominente plek inneemt.

En de Carrousel draait door! In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waarvan Kan Het Niet met Glenn Faria, en Wie Is Hier Nou Gek reeds verschenen. Diggy Dex staat te trappelen om een aantal van zijn nummers live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!

Back To Top