skip to Main Content
Jörgen Raymann | Presentator INC Awards

Jörgen Raymann | presentator INC Awards

Jörgen Raymann is bekend radio/tv host en presenteerde jarenlang Raymann is Laat. Nu werkt hij als Chief Inspiration Officer bij Lenard and Lenard en staat hij ondernemers en bedrijven bij op urgente topics als werkgeluk, inclusie & diversiteit, leiderschap, het vinden van de juiste mensen, samenwerken, omgaan met tegenslag, mindset en zelfontwikkeling van medewerkers. Als motivational speaker en dagvoorzitter weet hij menig mens te inspireren, motiveren en enthousiasmeren – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.

Jörgen Raymann gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ helpt mensen erachter te komen waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden, waar ze gelukkig van worden en waar ze op aanslaan. Jörgen Raymann weet mensen in beweging te zetten en stimuleert ze open te staan voor elkaar, van elkaar te leren en elkaar in de waarde te laten.

“Inspiratie is de bron van succes. De juiste mindset, jezelf en je medewerkers continue ontwikkelen, met passie en plezier aan het werk zijn, van elkaars krachten gebruik maken en daarbij een ieder in zijn waarde laten. Veerkrachtig zijn zodat wanneer een crisis je raakt, je terug kunt veren en het roer om kunt gooien. Ik hou ervan om mensen te inspireren en adviseren. En met inbreng van mijn eigen ervaring en humor maak ik het persoonlijk en toegankelijk.”

Back To Top