skip to Main Content

AFAS THEATER LEUSDEN

We zijn ontzettend verheugd om te delen dat we dit jaar het INC Awards gala organiseren bij het AFAS Theater Leusden. Het nieuwe AFAS Theater in Leusden opende in 2021 haar deuren en beschikt over een mooie grote theaterzaal voor 850 gasten. Daarbij heeft een eigen restaurant met chef-kok, verschillende foyers, bars en een mooi atrium waar wel een feestje gevierd kan worden. Daarnaast staat deze locatie voor inclusiviteit en is de locatie voor iedereen toegankelijk, ontzettend mooi en ook nog eens centraal gelegen. Kortom de ideale plek voor ons voor de INC Awards 2023.

Bezoekadres

AFAS Theater

Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden
T 033-434 3884

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur met uitzondering van feestdagen

Parkeergelegenheid

In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 mindervalidenplaatsen en 100 laadplekken. De maximale doorrijhoogte is 4,10 meter. Vanuit de parkeerkelder ga je met de lift of de trap naar boven en kom je uit in de ontvangstfoyer van het theater.

Kiss & Ride

Snel iemand voor de deur afzetten? Rij dan langs de ingang van de parkeergarage naar boven naar de Kiss & Ride.

Mindervalidenplaatsen

Volg na het binnenrijden van de parkeerkelder de blauwe verlichting naar de mindervalidenparkeerplaatsen. Er zijn 48 plaatsen. Ook hier is elektrisch opladen mogelijk.

Laadpalen

De parkeergarage beschikt over 100 laadplekken voor elektrische auto’s. Deze vind je bij binnenrijden direct aan de rechterzijde. Een plek reserveren is niet mogelijk.

Lopend of met de fiets

Lopend kun je gewoon via de hoofdingang het theater in lopen. De fietsenstalling vind je rechts van de ingang naar de parkeergarage. Stal je fiets en loop dan naar de hoofdingang van het theater.

Met het openbaar vervoer

Pak lijn 17 of lijn 217 om snel vanaf Amersfoort CS naar het AFAS Theater te komen. Je stapt dan in de buurt van het AFAS Theater uit en loopt een klein stukje naar de ingang van het theater.

Buslijn 17

Stadsbus 17 brengt je naar bushalte AFAS. (Bekijk de route)

Buslijn 217 (spitsbus)

Stadsbus 217 brengt je naar bushalte Plesmanstraat of Bedrijventerrein De Horst. Alleen tijdens de spits!

> Plan je route via 9292.nl

Met de taxi

> Bekijk het taxivervoer in de buurt

Back To Top