skip to Main Content

Als hoogtepunt van de verkiezingen, worden op 20 november de Awards uitgereikt op een feestelijk gala in het prachtige AFAS theater te Leusden. Een glamorous avond waarop inspiratie hand-in-hand gaat met genieten. De winnaars van de Awards kunnen collega-ondernemers op ideeën brengen. Zij hebben stuk voor stuk een manier gevonden om hun bedrijf leuker te maken door maatschappelijk ondernemen en een hand uit te steken naar mensen met een beperking. Een vakjury bestaande uit professionals, gaat aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en korte film-impressies de winnaars bekend maken.

De INC awards worden op 20 november uitgereikt tijdens een feestelijk gala in het prachtige AFAS theater te Leusden. Een glamorous avond waarop inspiratie hand-in-hand gaat met genieten. De winnaars van de Awards kunnen collega-ondernemers op ideeën brengen. Zij hebben stuk voor stuk een manier gevonden om hun bedrijf leuker te maken door maatschappelijk ondernemen en een hand uit te steken naar mensen met een beperking. Een vakjury bestaande uit professionals, gaat aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en korte film-impressies de winnaars bekend maken.

Het gala bestaat uit een paar onderdelen. En iedereen is welkom!

Er is een speciaal datingprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking. Je vult vooraf een vragenlijst in en je wordt als het kan gematcht met iemand anders. Je kan hier een ticket voor kopen. Dat ticket is meteen ook je toegangsbewijs voor de uitreiking van de INC awards en het feest. Kijk hier voor meer info

Tijdens het inspiratiediner krijg je een heerlijk diner aangeboden. Daarnaast kan je inspiratie opdoen om als bedrijf zelf stappen te zetten op het gebied van inclusie. Bijvoorbeeld door te luisteren naar Eva Walraven die een verhaal hierover houdt. Iedereen kan een ticket bestellen voor het inspiratiediner. Dit ticket is meteen ook je toegangsbewijs voor de uitreiking van de INC awards en het feest.  Als je als organisatie of bedrijf meer wil doen voor het gala en je naam eraan verbinden, dan hebben we een interessant speciaal sponsoraanbod.

De uitreiking van de INC awards wordt een groot feest. Inspiratie door toespraken en filmpjes volgen elkaar in hoog tempo op. De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen hun award uitgereikt. En met alle winnaars en alle aanwezigen wordt na de uitreiking het feest van inclusie gevierd. Voor de uitreiking en het feest kan je vanzelfsprekend ook tickets kopen.

Kom en mis dit niet

Naast een heleboel inspiratie, valt er ook veel te genieten: de presentatie wordt gedaan samen met jonge mensen met Downsyndroom. Na de feestelijke uitreiking is er tijd voor ontspanning met muziek, een hapje en een drankje. Diggy Dex en Bily Dans geven een spetterende show. En er is een DJ zodat er ook flink gedanst kan worden.

Speciaal voor gasten met een beperking

Gasten met een beperking zijn van harte welkom op het gala! Zij spelen immers ook een hoofdrol. Ervaar op deze avond het echte rode loper glamour gevoel en kom je steun betuigen aan de genomineerden. Geniet van de prachtige locatie en een fantastisch dansfeest!

Programma

Inspiratie diner

17:00 Ontvangst

17:30 Aan tafel

17:35 ​Welkom door Linda Germs en Regina Lamberts

17:45 Start diner

18:00Inspiratie talk door Eva Walraven

19:20 Naar het theater

INC Awards date cafe

17:00 Ontvangst door barman Victor, bekend van het tv-programma First Dates

17:15 Match
*inclusief een lekkere maaltijd snack en broodjes en een drankje

19:15 Einde date programma en naar het theater

INC Awards

18:45 Ontvangst (in de foyer van het theater)

19:30 Start programma

19:31 Welkomstwoord Linda Germs en Regina Lamberts

19:35 Inspiratie talk door Eva Eikhout

20:00 Start award uitreiking

21:00 Feest met o.a. Diggy Dex en Billy Dans

23:00 Einde

Back To Top