skip to Main Content

INC Awards Vrienden Café

Wil jij nieuwe vrienden ontmoeten? Uit je dak gaan op de dansvloer met leuke mensen? Meld je dan aan voor ons Vrienden Café! Je wordt dan ontvangen door niemand minder dan barman Victor, bekend van het tv programma First Dates. Daarna gaan we spelletjes doen, met een echte bingo en er staat een sjoelbak en er zijn veel andere spelletjes! Als je vrienden maken een beetje moeilijk vindt, dan zijn er genoeg mensen die je kunnen helpen. Natuurlijk is er ook aan de ouders en/of begeleiders gedacht.

INC Awards Vrienden Café

Zou jij het leuk vinden om voorafgaand aan het INC Awards gala nieuwe vrienden te leren kennen? Dan is dit echt wat voor jou. Op 20 november, dezelfde dag als de INC Awards, organiseren wij een vrienden programma met leuke spelletjes speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Barman Victor (bekend van het televisieprogramma fist dates) komt achter onze bar te staan tijdens het vrienden café!

Dit programmaonderdeel vindt plaats van 17.00 – 19:00 uur en is tevens in het AFAS Theater Leusden.

Hoe ziet het date programma eruit?

Tijdens het vrienden café gaan jullie gezellig met elkaar dineren met lekkere broodjes en drankjes. Je kan meedoen aan een bingo show en hebben we diverse spellen. Kortom genoeg reden om je op te geven.

Daarna gaan we gezellig met elkaar naar het gala. Natuurlijk kan je ook met je familie of begeleider naar het gala. Je mag een begeleider meenemen. Hiervoor hebben we tijdens het vrienden café een aparte ruimte gereserveerd, met iets te eten en drinken. Voor de begeleider kan je in de ticketshop ook een kaartje kopen, vergeet dit niet.

Back To Top